SERVICE 

Advies & offerte :

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze producten, voorzien wij u uiteraard graag van vrijblijvend advies rond de verschillende mogelijkheden en een vrijblijvende en gedetailleerde offerte met onze beste prijzen. Om over alle nodige gegevens te beschikken vragen wij u om onze informatiefiche in te vullen. Indien gewenst leveren wij meteen de contactgegevens van onze partners, die voor u de plaatsing kan verzorgen. Bij BH Milestone kan u alle producten verkrijgen per m², er is dus geen minimumafname van één verpakking of pallet. Klik hier om een vrijblijvend voorstel aan te vragen.


Leveringen :

BH Milestone garandeert een leveringstermijn gaande van dezelfde week van bestelling tot 2 weken voor vloeren en tegels die wij op stock hebben, en 7 tot 8 weken voor bestellingen. BH Milestone kan indien gewenst leveren met eigen transport. Bij opname van uw bestelling vragen wij een voorschot van 50%. Behoudens enkele uitzonderingen moet uw bestelling contant of binnen 7 werkdagen na levering betaald worden.


Na-Service :

Bij eventuele problemen met de door u aangekochte vloeren of tegels, garanderen wij een snelle en betrouwbare oplossing. Indien er zich beschadigde tegels bij uw bestelling bevinden, worden deze door ons meteen en zonder vragen vervangen. Natuursteen is een natuurproduct, en kan dus kleine verschillen in resultaat en kleurschakering vertonen. BH Milestone biedt u echter een waterdichte garantie tegen productiefouten.


 
webdesign by [ imaxx ] - © 2008 - www.bhmilestone.be
Français Nederlands English